Over RS

Word een boekhoudheld met de “Boost Your Bookkeeper” training

Heb je ooit het gevoel gehad dat jouw administratieve processen soepeler en efficiënter kunnen? We zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort een training aanbieden die jouw administratie naar een hoger niveau zal tillen!

“Boost Your Bookkeeper” is ontworpen om administrateurs te helpen het meeste uit Basecone te halen, een krachtig instrument voor factuurverwerking en documentmanagement. De training is voor zowel beginnende als ervaren administrateurs die een frisse blik willen werpen op Basecone.

Programma

In een groepssessie van 2 uur leren deelnemers alles over Basecone, van de basisinstellingen tot geavanceerde boekhoudtechnieken. We laten zien hoe je efficiënter kunt werken met Basecone en hoe je inkoopboekingen gemakkelijk kunt afletteren in Exact Online, waardoor jouw administratieve processen naadloos verlopen. Of je nu nieuw bent in de wereld van Basecone of een doorgewinterde gebruiker die zijn kennis wil opfrissen om de automatiseringsgraad van jouw administratie te verhogen, deze training heeft voor ieder wat wils.

De “Boost your bookkeeper” training biedt administrateurs de kans om hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe inzichten op te doen die direct kunnen worden toegepast in hun dagelijkse werkzaamheden. Bovendien is het de perfecte setting om te netwerken met vakgenoten, kennis te delen en inspiratie op te doen van andere professionals binnen het veld.

Data en kosten

"Boost Your Bookkeeper" wordt gehouden op 27 juni 2024, van 14:00 tot 16:00 op ons kantoor in Amsterdam. Met een investering van slechts €99 per deelnemer, belooft het een waardevolle toevoeging aan jouw professionele toolkit te worden.

Klaar om jouw administratie naar een hoger niveau te tillen en efficiënter te werken dan ooit tevoren? Meld je dan nu aan en reserveer je plek voor de training.

Aanmelden

Vul het contactformulier in om je plek te reserveren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij deze waardevolle trainingssessie!

Glenn ten Bookum, RS Finance

contact

Wil je grip op je financiën en duurzaam groeien? Wij helpen je graag.

Neem contact op
Postadres

Postbus 51298
1007 EG Amsterdam

Bezoekadres Purmerend

Wielingenstraat 133
4e verdieping
1441 ZN Purmerend

Bezoekadres Amsterdam

James Wattstraat 100
6e verdieping
1097 DM Amsterdam

Bezoekadres Rotterdam

Max Euwelaan 55
2e verdieping
3062 MA Rotterdam

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!