Over RS

RS Finance in 2022 wederom uitgeroepen tot FD Gazelle

Met trots kunnen wij mededelen dat RS Finance is uitgeroepen tot FD Gazelle 2022! RS Finance is één van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio West en categorie middel.

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Financiële Dagblad. Voor de selectie gelden ook dit jaar weer extra zware criteria, zoals een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, een positief nettoresultaat, financieel gezond zijn en nog vele andere criteria.

RS Finance heeft sinds 2017 de prijs vijf keer in de wacht mogen slepen. Arjan Schipperus, Managing Partner van RS Finance: “We zijn blij dat we opnieuw bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland horen. Ons team zet zich iedere dag in om een buitengewone bijdrage te leveren aan de groei en het succes van ondernemers. De FD Gazelle is een mooie kroon op het harde werk van ons ambitieuze team.”

RS Finance is in 2013 opgericht. Inmiddels werken er 80 controllers, boekhouders, fiscalisten, business consultants, salarisadministrateurs, HR-adviseurs en IT specialisten, verspreid over de kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Purmerend. Met elkaar bedienen zij ruim 750 opdrachtgevers door heel Nederland.

blijf op de hoogte

Alle laatste ontwikkelingen direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Glenn ten Bookum, RS Finance

contact

Wil je grip op je financiën en duurzaam groeien? Wij helpen je graag.

Neem contact op
Postadres

Postbus 51298
1007 EG Amsterdam

Bezoekadres Purmerend

Wielingenstraat 133
4e verdieping
1441 ZN Purmerend

Bezoekadres Amsterdam

James Wattstraat 100
6e verdieping
1097 DM Amsterdam

Bezoekadres Rotterdam

Max Euwelaan 55
2e verdieping
3062 MA Rotterdam

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!