Finance & Reporting

data en cijfers: een bron van kansen

Een lachende man zit met zijn been op een bureau met computer. Om hem heen vliegen diverse paperassen.

Een goede financiële basis is het begin van een gezonde onderneming. Klopt de administratie en boekhouding, dan hebben we actuele cijfers en data. Op basis hiervan sturen we samen op de cijfers die jij voor ogen hebt én ontdekken we nieuwe kansen.

RS Finance helpt met:

Administratie

Een goed lopende administratie begint met de juiste inrichting. Daarvoor hebben we slimme software en betrokken boekhouders. Wordt het complex? Dan schakelen we de hulp in van onze IT consultants. Ons doel is altijd dat jullie zelfstandig aan de boekhouding kunnen werken. Lukt dat niet, dan leren we het je.

Periodieke afsluiting

Elk kwartaal of elke maand lopen wij je administratie na. Alle posten krijgen aandacht en we trekken aan de bel als we iets opvallends zien. Na de afsluiting is je administratie compleet en dat is gelijk de basis voor een goede periodieke rapportage.

Periodieke rapportage

Grip op je financiën krijg je door inzicht in de cijfers. Niet één keer per jaar, maar in ieder geval vier keer per jaar. Het moment om de belangrijkste KPI’s met je te bespreken. Samen kijken we hoe dit jaar verloopt in verhouding tot vorig jaar of de begroting van dit jaar.

Wil je een uitgebreide rapportage waarin we financiële en operationele informatie meenemen? Geen probleem.

Btw-aangiften

Na de periodieke afsluiting van je administratie doen we de btw-aangifte. Ook met internationale handel en e-commerce hebben we ruime ervaring.

Jaarrekening

Aan het einde van het jaar maken we de jaarrekening op. Met ons aan je zij weet je al wat hierin komt te staan. Het bevat dus niks nieuws en toch is het belangrijk. Voor financiers en voor het maken van fiscale keuzes. Daarnaast is het ook de basis voor de aangifte vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting.

Glenn ten Bookum, RS Finance

contact

Wil je grip op je financiën en duurzaam groeien? Wij helpen je graag.

Neem contact op
Postadres

Postbus 51298
1007 EG Amsterdam

Bezoekadres Purmerend

Wielingenstraat 133
4e verdieping
1441 ZN Purmerend

Bezoekadres Amsterdam

James Wattstraat 100
6e verdieping
1097 DM Amsterdam

Bezoekadres Rotterdam

Max Euwelaan 55
2e verdieping
3062 MA Rotterdam

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!