Administratieve automatisering

slimme software geeft jou meer tijd

Een lachende man zit met zijn been op een bureau met computer. Om hem heen vliegen diverse paperassen.

Hoe groter je onderneming, hoe meer er te administreren valt. Zeker als je bedrijf groeit is een goed geautomatiseerde administratie essentieel.

Wij halen plezier uit het onderzoeken van de nieuwste ontwikkelingen en brengen ze graag in de praktijk. Alles om de boekhouding van onze klanten soepel en juist te laten verlopen. We koppelen met gemak verschillende administratieve systemen aan elkaar en nemen zo alles met succes uit handen.

RS Finance helpt met:

Nulmeting

We beginnen bij de status quo. Hoe heb je nu processen ingericht en wat zijn jouw wensen? Op basis hiervan doen wij een voorstel voor het automatiseren en digitaliseren van de administratie.

Implementatie

Onze IT consultants gaan aan de slag. De huidige software wordt beter ingezet, nieuwe software wordt geïmplementeerd of een combinatie van die twee. Van standaard tot maatwerk, wij zorgen dat het werkt.

Onboarding

Nu de software soepel werkt, is het zaak dat de gebruikers er goed mee overweg kunnen. In onze ogen het belangrijkste onderdeel van een succesvolle software-implementatie. Daarom verzorgen wij de opleiding en blijven we beschikbaar voor vragen.

Postadres

Postbus 51298
1007 EG Amsterdam

Bezoekadres Purmerend

Wielingenstraat 133
4e verdieping
1441 ZN Purmerend

Bezoekadres Amsterdam

James Wattstraat 100
6e verdieping
1097 DM Amsterdam

Bezoekadres Rotterdam

Max Euwelaan 55
2e verdieping
3062 MA Rotterdam

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!