Bedrijfskundige advisering

duurzaam groeien met de beste inzichten

Een vrouw met witte blouse en witte gymschoenen zit voor een grote stapel oude apparatuur

Ons doel is ondernemers laten presteren. Dat doen we door de financiële administratie uit handen te nemen en zo ruimte te creëren voor jou om te ondernemen.

Daarnaast is er nog een voordeel als we je administratie doen: we kennen je cijfers. Dat geeft ons de mogelijkheid om advies te geven. We spotten kansen, stippen verbeterpunten aan en begeleiden je bij het bepalen en inzetten van een nieuwe koers.

RS Finance helpt met:

Financieringsaanvragen

Als groeiende onderneming heb je cash nodig en dus financiers. Een uitdaging waar wij plezier uit halen. We helpen je met het bepalen van je financieringsbehoefte, het opstellen van de financieringsaanvraag en het vinden van de juiste financiers.

BI-Dashboarding

Onze administratie gebruikt SAAS-oplossingen om verschillende processen te ondersteunen. Met BI-dashboards van The Big Data Chef heb je data van alle processen bij elkaar en dat geeft jou inzicht in je financiële en operationele KPI’s.

Ga naar The Big Data Chef
En meer

We helpen ook met het begrijpen van de cijfers, het opstellen van begrotingen en ondernemersplannen, en het bepalen van relevante KPI’s om op te sturen.

RS Focus

Wil je groeien en intensief begeleid worden? Begin dan met RS Focus. Samen stellen we duidelijke doelen op voor je onderneming. We werken gericht aan groei en de cijfers geven ons de mogelijkheid om die groei te bewaken.

Meer weten?

Postadres

Postbus 51298
1007 EG Amsterdam

Bezoekadres Purmerend

Wielingenstraat 133
4e verdieping
1441 ZN Purmerend

Bezoekadres Amsterdam

James Wattstraat 100
6e verdieping
1097 DM Amsterdam

Bezoekadres Rotterdam

Max Euwelaan 55
2e verdieping
3062 MA Rotterdam

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!