Payroll & HR

goed werkgeverschap vraagt om zorgvuldigheid

Een vrouw in zwart pak en hakschoenen houdt meerdere documenten vast en staat voor twee grote stapels met boeken en paperassen.

We nemen graag alle administratieve zorgen van je over, dus ook de salarisadministratie. Voor jou één van de vele taken die je uitvoert, voor je werknemers een belangrijk moment. Een teken van vertrouwen van jou aan hen en dat vraagt om zorgvuldigheid.

RS Finance heeft alle kennis, ervaring en tools in huis om dit goed en efficiënt te doen. Zonder jou en je mensen uit het oog te verliezen.

RS Finance helpt met:

Payroll

Onze payroll professionals doen niets anders dan de loonrun faciliteren en dat merk je! Ons team blinkt uit in efficiëntie. Jij en je mensen krijgen toegang tot personeels- en salarisinformatie en we wijzen de weg in de wereld van arbeidscontracten, loonheffingen, cao’s en pensioenen.

HR Consultancy

Goed werkgeverschap vinden wij belangrijk. Voor onze eigen mensen, maar ook bij onze klanten. Voor alle voorkomende vragen zoeken onze HR consultants de oplossing in goed overleg. Zonder dat het juridisch wordt.

Postadres

Postbus 51298
1007 EG Amsterdam

Bezoekadres Purmerend

Wielingenstraat 133
4e verdieping
1441 ZN Purmerend

Bezoekadres Amsterdam

James Wattstraat 100
6e verdieping
1097 DM Amsterdam

Bezoekadres Rotterdam

Max Euwelaan 55
2e verdieping
3062 MA Rotterdam

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!